17 C
Athens

Οριστική η παραμονή Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό!

Οι Κινγκς δεν έκαναν επίσημη κρούση για την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ και μετά το πέρας της σχετικής διορίας είναι πλέον οριστικό: Ο Βούλγαρος φόργουορντ θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού και από τη νέα σεζόν!

Η διορία του NBA Out έληξε και επιβεβαιώθηκε κι οριστικά πλέον αυτό που ήταν γνωστό εδώ και μία εβδομάδα. Ο Σάσα Βεζένκοφ παραμένει στο λιμάνι του Πειραιά και θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν!

H ομάδα του Σακραμέντο δεν έκανε κίνηση από το φετινό καλοκαίρι για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη από τον Ολυμπιακό και ο Βούλγαρος φόργουορντ θα παραμείνει στον Πειραιά, γνωρίζοντας ότι το όνειρο του NBA δεν πρόκειται να ξεγραφτεί αλλά απλώς παίρνει παράταση.

Όπως διαβάσατε και από το πρωί του Σαββάτου (16/7) στον ΑΘΛΟ υπήρχε ήδη συγκρατημένη αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης Βεζένκοφ καθώς οι «Βασιλιάδες» έδωσαν το μίνιμουμ στον ελεύθερο Κέι Τζέι Οκπάλα και έχουν ήδη δώσει 13 συμβόλαια συνολικά (εξάντλησαν και τις κινήσεις τους με τα δύο two-way contracts) και απέμεναν δύο ακόμα θέσεις.

Σε αυτές δεν συμπεριλήφθηκε τελικά το όνομα του Βεζένκοφ, ο οποίος όπως τονίζεται θα εξακολουθεί να βρίσκεται στα «ραντάρ» της ομάδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Εξέλιξη που διατηρεί τον απόλυτο MVP της χρονιάς που μας πέρασε στην Basket League στο αγαπημένο του Λιμάνι: αυτό του Πειραιά!

Θυμίζουμε ότι το buy-out του παίκτη για το NBA ανέρχεται στις 750.000 ευρώ.

Η διορία για την ομάδα του NBA ενέπνευσε το πρωί της Πέμπτης (21/7) με αποτέλεσμα τίποτα να μην μπορεί να αλλάξει: Ο Βεζένκοφ θα παραμείνει «ερυθρόλευκος» για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο, με στόχο να κατακτήσει κι άλλα τρόπαια ως απόλυτος MVP αλλά και ηγέτης της ομάδας του Μπαρτζώκα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς