24 C
Athens

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Σάσα Βεζένκοφ!

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από την Αμερική οι Κινγκς δεν θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Βούλγαρου φόργουορντ από το φετινό καλοκαίρι, εξέλιξη που τον διατηρεί στον Ολυμπιακό για μία ακόμη σεζόν

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα μείνει στο λιμάνι του και για τη νέα σεζόν!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αμερική οι Κινγκς δεν διατίθενται να κάνουν από φέτος το καλοκαίρι κίνηση για την απόκτησή του και ο Βούλγαρος φόργουορντ θα παραμείνει στον Πειραιά, γνωρίζοντας ότι το όνειρο του NBA δεν πρόκειται να ξεγραφτεί αλλά απλώς παίρνει παράταση.

Όπως διαβάσατε και το βράδυ της Παρασκευής (15/7) στον ΑΘΛΟ υπήρχε ήδη συγκρατημένη αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης Βεζένκοφ καθώς οι «Βασιλιάδες» έδωσαν το μίνιμουμ στον ελεύθερο Κέι Τζέι Οκπάλα και έχουν ήδη δώσει 13 συμβόλαια συνολικά (εξάντλησαν και τις κινήσεις τους με τα δύο two-way contracts) και απομένουν δύο ακόμα θέσεις.

Σε αυτές σύμφωνα με τον αξιόπιστο και εδώ και χρόνια ρεπόρτερ της ομάδας, Σον Κάνινγκχαμ, δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Βεζένκοφ, ο οποίος όπως τονίζεται θα εξακολουθεί να βρίσκεται στα «ραντάρ» της ομάδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Εξέλιξη που διατηρεί τον απόλυτο MVP της χρονιάς που μας πέρασε στην Basket League στο αγαπημένο του Λιμάνι: αυτό του Πειραιά!

Βέβαια, για να οριστικοποιηθεί κι επίσημα η παραμονή του Βεζένκοφ θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 20 Ιουλίου όταν και λήγει η διορία για την αγορά του από τους Κινγκς, ενώ θυμίζουμε ότι το buy-out του παίκτη για το NBA ανέρχεται στις 750.000 ευρώ.

Ωστόσο, τα χαμόγελα σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση που απασχολεί εδώ και σχεδόν ένα μήνα άπαντες στις τάξεις του μπασκετικού Ολυμπιακού, μπορούν να αρχίζουν να σχηματίζονται, αφού το πιθανότερο είναι να βλέπουμε τον Βεζένκοφ στα ερυθρόλευκα και στο παρκέ του ΣΕΦ και τη σεζόν 2022-23!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς