20.6 C
Athens

Οι Κινγκς έδωσαν συμβόλαιο σε φόργουορντ, τα δεδομένα για Βεζένκοφ

Το Σακραμέντο έδωσε μίνιμουμ συμβόλαιο στον Κέι Τζέι Οκπάλα που παίζει στο «3» και έχει συνεργαστεί με τον Μάικ Μπράουν - Τι σημαίνει αυτό για τον Σάσα Βεζένκοφ και γιατί υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ενώ φτάνουμε προς τη λήξη της προθεσμίας

Ένα ακόμα συμβόλαιο έδωσαν οι Σακραμέντο Κινγκς και μάλιστα σε φόργουορντ σε μια περίοδο που κάθε κίνησή τους στη συγκεκριμένη θέση συνδέεται άμεσα με την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ.

Οι Βασιλιάδες έδωσαν το μίνιμουμ στον ελεύθερο Κέι Τζέι Οκπάλα και έχουν ήδη δώσει 13 συμβόλαια συνολικά (εξάντλησαν και τις κινήσεις τους με τα δύο two-way contracts) και απομένουν δύο ακόμα θέσεις.

Ο Οκπάλα προέρχεται από τους Χιτ και είναι γνώριμος του προπονητή των Κινγκς, Μάικ Μπράουν, καθώς συνεργάστηκαν στην εθνική Νιγηρίας και υπάρχει καλή σχέση μεταξύ των δύο. Τη συγκεκριμένη κίνηση του Σακραμέντο επιβεβαίωσε ο ατζέντης του παίκτη, Άαρον Μιντζ.

Είναι προφανές πως το συγκεκριμένο συμβόλαιο που δίνεται επηρεάζει έστω και σε μικρό βαθμό την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ, την ώρα που στον Ολυμπιακό βιάζονται να φτάσουμε στις 20 Ιουλίου για να κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο θέμα. Τα μηνύματα που λαμβάνει το ερυθρόλευκο στρατόπεδο από τις συνολικές κινήσεις των Κινγκς είναι προφανώς συγκρατημένα αισιόδοξα αλλά κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με απόλυτη βεβαιότητα ως την Πέμπτη που θα λήξει οριστικά το ζήτημα.

Θυμίζουμε πως το NBA out του Βούλγαρου φόργουορντ ανέρχεται στις 750.000 και προφανώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του θέλουν την παραμονή του MVP της περασμένης σεζόν όχι μόνο λόγω των εμφανίσεων του και του ελληνικού διαβατηρίου, αλλά και γιατί ήδη έχει γίνει αναβάθμιση στο ρόστερ και η παρουσία του Βεζένκοφ εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστική σιγουριά για την επόμενη σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς