20.5 C
Athens

Η συγκίνηση του Αλέ για τη μαζική στήριξη του κόσμου: «Επικεντρώνομαι στην αποθεραπεία μου, θα γυρίσω πιο δυνατός»

Ο 28χρονος επιθετικός στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την γνωστοποίηση του ιατρικού προβλήματός του θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη μαζική και συγκινητική στήριξη προς το πρόσωπό του κι έστειλε μήνυμα άμεσης επιστροφής στα γήπεδα

Σοκ έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση της διάγνωσης του Σεμπστιάν Αλέ με όγκο στους όρχεις, γεγονός που θα κρατήσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ντόρτμουντ εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Σοκ στην Ντόρτμουντ: Ο Αλέ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις

Ο 28χρονος επιθετικός στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την γνωστοποίηση του ιατρικού προβλήματός του θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη μαζική και συγκινητική στήριξη προς το πρόσωπό του κι έστειλε μήνυμα άμεσης επιστροφής στα γήπεδα, λέγοντας πως επικεντρώνεται ήδη στην αποθεραπεία του προκειμένου να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός!

Υπενθυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις και ο Σεμπάστιαν Ρίχτερ της Χέρτα Βερολίνου, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του και είναι καλύτερα στην υγεία του.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και αγάπης που έλαβα μετά τη χθεσινή ανακοίνωση. Η οικογένειά μου κι εγώ σας ευχαριστούμε πολύ. Τώρα θα επικεντρωθώ στην αποθεραπεία μου για να γυρίσω πιο δυνατός», τόνισε χαρακτηριστικά στο διαδικτυακό μήνυμά του ο Αλέ.

Από τον Ιανουάριο του 2021 ως το τέλος της σεζόν (2021-2022) ο Αλέ κατέγραψε συνολικά 66 συμμετοχές με τον Άγιαξ και σημείωσε 47 γκολ ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 21 γκολ. Σημειώνεται πως στο Τσάμπιονς Λιγκ (στην πρώτη χρονιά που αγωνίστηκε στην καριέρα του) ο 28χρονος πέτυχε 11 γκολ και βρέθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς