12 C
Athens

Σοκ στην Ντόρτμουντ: Ο Αλέ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις

Οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν πως ο Ιβοριανός επιθετικός διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις και εγκατέλειψε την προετοιμασία για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις

Σοκ επικρατεί στην Ντόρτμουντ μόλις δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σεμπαστιάν Αλέ που προορίζεται για αντικαταστάτης του Έρλινγκ Χάαλαντ ως το 2026.

Οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν πως ο Ιβοριανός επιθετικός διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις μετά από ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε λόγω αδιαθεσίας. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν νέες εξετάσεις και εν συνεχεία θα ενημερωθεί για τον τρόπο που θα πρέπει να καταπολεμηθεί ο όγκος.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις και ο Σεμπάστιαν Ρίχτερ της Χέρτα Βερολίνου, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του και είναι καλύτερα στην υγεία του.

Από τον Ιανουάριο του 2021 ως το τέλος της σεζόν (2021-2022) ο Αλέ κατέγραψε συνολικά 66 συμμετοχές με τον Άγιαξ και σημείωσε 47 γκολ ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Eredivisie με 21 γκολ. Σημειώνεται πως στο Τσάμπιονς Λιγκ (στην πρώτη χρονιά που αγωνίστηκε στην καριέρα του) ο 28χρονος πέτυχε 11 γκολ και βρέθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς