21.5 C
Athens

Ο Μπακχάρ αισιοδοξεί για τα ματς με τον Ολυμπιακό: «Μπορούμε να τους νικήσουμε»

Ο προπονητής της Χάιφα έκανε λόγο για μία δύσκολη κλήρωση κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας που παρουσιάζει ενδιαφέρον αλλά προτίμησε να κρατήσει αισιόδοξη στάση για την έκβαση της πρόκρισης στον γ' προκριματικό

Λίγες ώρες μετά την ήττα της Μακάμπι Χάιφα στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισραήλ από την «ελληνική» Χάποελ Μπερ Σεβά που έχει στο ρόστερ της τρεις «πρώην» των ελληνικών ομάδων, ο Μπαράκ Μπακχάρ δεν σταματά να πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του, που σύμφωνα με τον ίδιο είναι περισσότερες από πέρυσι και ικανές για να τους οδηγήσουν στη νίκη επί του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου αγώνα για τον β’ προκριματικό του Champions League την ερχόμενη Τετάρτη (20/7).

Μακάμπι Χάιφα – Χάποελ Μπερ Σεβά 1-1 (3-4 πεν.): Έχασε και το Super Cup στα πέναλτι η αντίπαλος του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Χάιφα έκανε λόγο για μία δύσκολη κλήρωση κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας που παρουσιάζει ενδιαφέρον αλλά προτίμησε να κρατήσει αισιόδοξη στάση για την έκβαση της πρόκρισης στον γ’ προκριματικό λέγοντας πως «μπορούμε να τους κερδίσουμε αν βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς και διορθώσουμε τα λάθη μας».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε πώς να τελειώνουμε ένα ματς και να διατηρούμε το προβάδισμά μας. Είναι σκληρό να χάνεις στα πέναλτι, αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί παρουσιάσαμε πολλά καλά στοιχεία.

Η κλήρωση με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολη, αλλά θα έχει ενδιαφέρον. Πιστεύω πως μπορούμε να τους κερδίσουμε αν βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς και διορθώσουμε τα λάθη μας. Θεωρώ πως έχουμε ενισχυθεί και θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς