26.1 C
Athens

Λεβαντόφσκι: Αυτά τα 8 χρόνια στην Μπάγερν ήταν αξέχαστα, θα επιστρέψω για να πω αντίο σε όλους

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι «βάφεται» και με τη βούλα Μπλαουγκράνα καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (17/7) αναμένεται στις ΗΠΑ προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας του Τσάβι.

Ο Λεβαντόφσκι αποχαιρέτησε την Μπάγερν με προπόνηση και χειροκροτήματα (vid)

Ο Πολωνός στράικερ αποχαιρετά την Μπάγερν έπειτα από μία 8ετία γεμάτη ρεκόρ, τρόπαια και αμέτρητα γκολ για να ζήσει το όνειρο του Καμπ Νου στα γήπεδα της La Liga.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την τελευταία του προπόνηση επί βαυαρικού εδάφους ο «Λέβα» υπογράμμισε πως τα όσα έζησε στην ομάδα του Μονάχου δεν θα τα ξεχάσει ποτέ και έδωσε την υπόσχεση… επιστροφής για να αποχαιρετήσει όπως πρέπει τους πάντες μέσα στον σύλλογο.

«Είπα αντίο στους συμπαίκτες μου σήμερα. Δεν ανησύχησα μήπως τραυματιστώ. Αυτό μπορεί να μου συμβεί και στο σπίτι. Ήθελα να παραμείνω σε καλή κατάσταση και αποφάσισα να προπονηθώ μαζί με τους συμπαίκτες μου.

Αυτά τα οκτώ χρόνια ήταν ξεχωριστά και δεν θα τα ξεχάσω. Πέρασα φανταστικά στο Μόναχο. Θα πετάξω σύντομα, αλλά μετά από το τέλος της προετοιμασίας θα επιστρέψω για να πω αντίο με τον σωστό τρόπο και να οργανώσω κάποια πράγματα.

Θα επιστρέψω για να πω αντίο σε όλους τους εργαζόμενους εδώ. Δεν είχα αρκετά χρόνο τώρα για να το κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πολωνός επιθετικός.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς