27.7 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Πυροδοτεί την «βόμβα» με Λεβαντόφσκι, συμφωνία στα 50 εκατ. ευρώ με την Μπάγερν!

Πλέον είναι οριστικό: Μετά από πολλά επεισόδια και αμέτρητες διαπραγματεύσεις, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν βρήκαν τη «χρυσή τομή» στα 50 εκατομμύρια ευρώ και ο Πολωνός στράικερ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο Καμπ Νου!

Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού ολοκληρώνεται!

Σύμφωνα με τους έξπερτ σε μεταγραφικά ζητήματα Φαμπρίτσιο Ρομάνο και Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν τα έχουν βρει σε όλα σχετικά με την υπόθεση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με την επιμονή του Πολωνού άσου για την μετακίνησή του στο Καμπ Νου να δικαιώνεται.

Οι Καταλανοί ήρθαν σε συμφωνία με τους Βαυαρούς για την σπουδαία μεταγραφή με το τελικό deal να «αγγίζει» τα 50 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους και τον «Λέβα» να αφήνει έπειτα από μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή τα γήπεδα της Bundesliga με προορισμό αυτά της La Liga.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο όλα δείχνουν ότι θα έχει ολοκληρωθεί η πολυαναμενόμενη μεταγραφή του Πολωνού αστέρα στους «Μπλαουγκράνα», ενώ όπως αναφέρεται το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει τετραετή διάρκεια, με τον ίδιο να ενσωματώνεται άμεσα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας του Τσάβι για την καλοκαιρινή προετοιμασία στις ΗΠΑ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς