15 C
Athens

Ολυμπιακός: Τουρκικές και βραζιλιάνικες «σειρήνες» για τον Τικίνιο

Ομάδες κυρίως από Βραζιλία και Τουρκία έχουν στα μεταγραφικά «ραντάρ» τους τις υποθέσεις των Τικίνιο και Χασάν, που έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τον Ολυμπιακό αλλά δεν λογίζονται ως βασικά γρανάζια από τον Μαρτίνς

Την ώρα που ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League οι μεταγραφικές υποθέσεις που αφορούν είτε τους παίκτες που είναι να έρθουν είτε αυτούς που βρίσκονται στην έξοδο δεν παύουν να εξελίσσονται.

Οι πιο «ζεστές» περιπτώσεις αυτή τη στιγμή σε ό,τι αφορά τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αυτές των Τικίνιο και Χασάν. Με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες έχουν ήδη στο ρόστερ τους 4 επιθετικούς (Ελ Αραμπί και Αμπουμπακάρ Καμαρά οι άλλοι δύο) αυτομάτως γίνεται σαφές ότι στο τραπέζι υπάρχει η παραχώρηση τουλάχιστον ενός από αυτούς και φυσικά από τη λίστα εξαιρούνται ο Μαροκινός και ο Μαυριτανός στράικερ που λογίζονται ως βασικά «γρανάζια» της ερυθρόλευκης μηχανής.

Ο κλήρος πέφτει στον Βραζιλιάνο και τον Αιγύπτιο για τους οποίους τα σενάρια πάνε κι έρχονται τις τελευταίες ημέρες, με ομάδες από Βραζιλία και Τουρκία να τους έχουν στα ραντάρ τους.

Όπως προέκυψε από χθες η Μπασάκσεχιρ φαίνεται να εξετάζει από κοντά εδώ και καιρό την περίπτωση του Χασάν, δίχως όμως να έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ σε νεότερο ρεπορτάζ προκύπτει έντονο ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Βραζιλίας για τον Τικίνιο Σοάρες.

Αυτές είναι οι Μποταφόγκο και Ιντερνασιονάλ που όπως φαίνεται έχουν τον Βραζιλιάνο στράικερ ψηλά στη λίστα τους και μένει να φανεί αν θα επανέλθουν με επίσημη πρόταση για την αγορά ή τον δανεισμό του (με οψιόν αγοράς) από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, βέβαια, «ζωντανό» παραμένει και το ενδιαφέρον τόσο της Γαλατάσαραϊ όσο και της Φενέρμπαχτσε για τον 31χρονο φορ, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με τους Ερυθρολεύκους μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς