16.8 C
Athens

Προτάθηκε στην Μπασακσεχίρ ο Χασάν, στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Κούντε

Η Μπασακσεχίρ εξετάζει την περίπτωση του διεθνούς Αιγύπτιου επιθετικού, ενώ ο Πιέρ Κούντε εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπόχουμ

Εκτός από τις προσθήκες, ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού έχει και αποχωρήσεις στο μενού. Ήδη ο Χένρι Ονιεκούρου ανακοινώθηκε από την Αδάνα Ντεμίρσπορ ενώ παραμένουν ανοιχτές αρκετές υποθέσεις που αφορούν σε παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Την Τετάρτη (13/7) προέκυψαν νέα δεδομένα που αφορούν στους Πιέρ Κούντε και Αχμέντ Χασάν. Ο Καμερουνέζος μέσος αγωνίστηκε ελάχιστα στα φιλικά παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας και ως την Πέμπτη (14/7) θα διαπιστωθεί αν θα μείνει τελικά εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και μένει να φανεί αν θα αφορά σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Καμερουνέζου ο οποίος δέχεται στενό πρέσινγκ από την Μπόχουμ τις τελευταίες εβδομάδες.

Παράλληλα, Τούρκος δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Αχμέντ Χασάν έχει προταθεί στην Μπασακσεχίρ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αγωνιζόμενος την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Κόνιασπορ, ωστόσο επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό φαίνεται πως δεν έχει γίνει ως τώρα.

Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει… αποσυμφόρηση στη θέση των φορ αφού αυτή τη στιγμή ο Μαρτίνς υπολογίζει στους Ελ Αραμπί, Καμαρά, Τικίνιο και Χασάν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς