17.9 C
Athens

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για Γουόλτερς και αποδεσμεύει τον Σαντ-Ρος

Οι Πράσινοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον 31χρονο Αμερικανό γκαρντ και το παλεύουν ακόμη για την περίπτωση Γκριγκόνις

Ο Παναθηναϊκός ακόμη το παλεύει για την απόκτηση του Μάριους Γκριγκόνις τη στιγμή που ο παίκτης βρίσκεται σε επαφές και με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, με τη Βαλένθια να είναι η ομάδα που φαίνεται αυτή τη στιγμή να έχει να το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.

Με τα νέα δεδομένα μετά το «άκυρο» του Καλάθη για την επιστροφή του στην Αθήνα οι Πράσινοι κινούνται για τις εναλλακτικές τους λύσεις και μία από αυτές ακούν στο όνομα του Νέιτ Γουόλτερς, τον οποίο ο Ράντονιτς γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το «τριφύλλι» βρίσκεται πολύ κοντά στον 31χρονο Αμερικανό γκαρντ με τον οποίο έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και περιμένει την τελική του απάντηση μέσα στις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, όπως γίνεται γνωστό από το «πράσινο» στρατόπεδο ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος δεν υπολογίζεται από τον νέο τεχνικό της ομάδας και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς