16.7 C
Athens

«Η Βαλένθια κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Γκριγκόνις»

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Βαλένθια κατέθεσε ακόμα μεγαλύτερη προσφορά στον Γκριγκόνις, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Τα πάντα ανοιχτά παραμένουν αναφορικά με το μέλλον του Μάριους Γκριγκόνις, καθώς έχει προκύψει μεγάλη εμπλοκή της Βαλένθια τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση του!

Παρότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο σούτινγκ γκαρντ, σύμφωνα με το encestando.es, η ισπανική ομάδα ανέβασε την προσφορά της και έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της απόκτησής του αφού η πρόταση της περιέχει περισσότερα χρήματα, ενώ παραμένει στο κόλπο και η Ζαλγκίρις που θέλει τον παίκτη.

«Βόμβα» από Λιθουανία: «Ο Γκριγκόνις δεν υπέγραψε στον ΠΑΟ και διαπραγματεύεται με άλλες δυο ομάδες»!

Η Βαλένθια επέστρεψε με wild card στη EuroLeague και σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, ήθελε από τον Μάρτιο τον Γκριγκόνις αλλά τότε οι απαιτήσεις της ΤΣΣΚΑ ήταν πολύ υψηλές.

Ο 28χρονος την περασμένη σεζόν είχε κατά μέσο όρο σε 19:21 συμμετοχής στη EuroLeague, 8,5 πόντους με 43% στο τρίποντο καθώς και 1,9 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις – εκεί όπου έφτιαξε το όνομά του – αλλά και στην Άλμπα Βερολίνου (μεταξύ άλλων).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς