21.4 C
Athens

Μαρινάκης: Αλλάζει η στάση μου οριστικά, θα ζητήσω γραφείο στην ΕΠΟ και θα τα ψάξουμε όλα

Ο πρόεδρος της Super League κήρυξε τον πόλεμο στην ΕΠΟ μετά από την πρόταση Μπαλτάκου για τον Στεφ Μπένετ και προανήγγειλε αλλαγή της στάσης του αλλά και κινήσεις για να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Τη σφοδρή αντίδραση του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, προκάλεσε η επιλογή του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου να προτείνει τον Άγγλο Στεφ Μπένετ για αντικαταστάτη του Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Β. Μαρινάκης αντέδρασε μετά από την ακατανόητη πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ και μάλιστα πριν ξεκινήσει το Δ.Σ. της Super League, κάνοντας λόγο για «δικτατορικές αντιλήψεις». Μάλιστα, τόνισε πως από εδώ και πέρα η στάση του θα αλλάξει ενώ ως νέος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ θα ζητήσει γραφείο για να δει τι συμβαίνει εκεί και να διαλευκανθούν όλα.

«Μέχρι τώρα έκανα υπομονή και προσπάθεια να συνθέσουμε και να πάμε το ποδόσφαιρο πιο μπροστά. Πριν λίγο ο κύριος Μπαλτάκος δείχνοντας ποιoς είναι ανακοίνωσε την πρόθεση του για την πρόσληψη του κυρίου Μπένετ, του βοηθού του Κλάτενμπεργκ. Δηλαδή απέτυχε ο Κλάτενμπεργκ και πέτυχε ο βοηθός του; Από σήμερα αλλάζει η στάση μου οριστικά. Θα ζητήσω κι ένα γραφείο στην ΕΠΟ από αύριο ως αντιπρόεδρος για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα. Και θα τα βρούμε όλα. Και θα τα ψάξουμε όλα. Δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν από κάποια ανθρωπάκια που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους εισιτήριο για έναν αγώνα και δεν έχουν καμιά σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος. Το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά θέλουν δε θέλουν!», φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων φανερά εκνευρισμένος αλλά και αποφασισμένος για κινήσεις τα επόμενα 24ωρα μετά από την πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου.

Θυμίζουμε πως 10 από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος ψήφισαν υπέρ της παραμονής του επικεφαλής της ΚΕΔ ενώ παράλληλα ομόφωνα αποφασίστηκε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής να είναι ο νέος σύμβουλος της Λίγκας σε θέματα διαιτησίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς