21.7 C
Athens

Super League: Δέκα ομάδες τάχθηκαν υπέρ της παραμονής Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ

Δέκα σύλλογοι τάχθηκαν υπέρ της παραμονής του Άγγλου παρά την... επανάσταση του Τάκη Μπαλτάκου και την αντίδραση ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Βόλου - Σύμβουλος της Λίγκας σε θέματα διαιτησίας ο Κλάτενμπεργκ

Ο Τάκης Μπαλτάκος τάχθηκε κατά της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του επικεφαλής της ΚΕΔ και μάλιστα φρόντισε να το κάνει κατανοητό με μια εντελώς ακατανόητη κίνηση αφού πρότεινε τον Στεφ Μπένετ ως αντικαταστάτη του πριν καν ξεκινήσει το Δ.Σ. των ομάδων της Super League.

Οι ομάδες είχαν θέσει ως θέμα συζήτησης την παραμονή του Άγγλου αρχιδιαιτητή και προφανώς βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Παρόλα αυτά 10 ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός) τάχθηκαν στην ψηφοφορία που έγινε υπέρ της παραμονής του την ώρα που κατά τάχθηκαν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Βόλος ενώ λευκό ψήφισε η Λαμία.

Οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ενώ σημειώνεται πως αποφασίστηκε η πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ρόλο του συμβούλου της Λίγκας για θέματα διαιτησίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς