24.7 C
Athens

Μπολομπόι: Τρομερά ενθουσιασμένος για την ένταξή μου στον Ολυμπιακό, ευχαριστώ τους υπέροχους φιλάθλους

Στην πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Τζόελ Μπολομπόι δήλωσε υπέρμετρα ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά ευχαριστώντας τόσο τους φιλάθλους όσο και τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Ο Τζόελ Μπολομπόι αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και στην πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης των Πειραιωτών δήλωσε υπέρμετρα ενθουσιασμένος για το ξεκίνημά του στους πρωταθλητές Ελλάδας ευχαριστώντας τόσο τους «υπέροχους φιλάθλους του συλλόγου», όπως τόνισε, αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Μπολομπόι: Ύψος, εμπειρία και ταιριαστό συμπλήρωμα στον Φαλ

Ο Ουκρανός σέντερ χρησιμοποίησε τη φωτογραφία της παρουσίασής του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την πρώτη του «ερυθρόλευκη» ανάρτηση και αναμένεται στη χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες για να ξεκινήσει προπονήσεις στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Instagram:

«Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι εντάσσομαι στον Ολυμπιακό για την επόμενη περίοδο. Ανυπομονώ ν’ αρχίσω δουλειά. Εκτιμώ το θερμό καλωσόρισμα και την αγάπη που μου έδειξαν οι υπέροχοι φίλαθλοι. Είμαι ευγνώμων και ευχαριστώ τον προπονητή, τον τζένεραλ μάνατζερ και τους πάντες για την ευκαιρία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joel Bolomboy (@bolomboy21)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς