17.1 C
Athens

«Η Μπασκόνια συμφώνησε με τον Άλεκ Πίτερς για την αποδέσμευσή του»

Το Cadena Ser αναφέρει πως ο Αμερικανός που βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό, αποδεσμεύεται από τους Βάσκους που θέλουν να γλιτώσουν τα χρήματα του συμβολαίου του και να ελευθερώσουν θέση ξένου

Ο Τζόελ Μπολομπόι έγινε η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν (2022/23) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο επόμενος που θα πάρει σειρά είναι ο Άλεκ Πίτερς, με τον οποίο οι επαφές έχουν προχωρήσει.

Μάλιστα, οι Ισπανοί ανέφεραν την Τετάρτη (6/7) στο έγκυρο Cadena SER Vitoria πως η Μπασκόνια έφτασε σε συμφωνία με τον Αμερικανό για τη λύση του συμβολαίου του το οποίο – σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα – θα εξέπνεε το επόμενο καλοκαίρι.

«Οι Βάσκοι θέλουν να ελευθερώσουν μία θέση ξένου και παράλληλα να εξοικονομήσουν χρήματα αφού το συμβόλαιό του ήταν ένα από τα υψηλότερα στο ρόστερ», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Πίτερς που είχε κατά μέσο όρο 10,4 πόντους και 5,5 ριμπάουντ στο ισπανικό πρωτάθλημα ενώ στη EuroLeague είχε 9,8 πόντους καθώς και 3,8 ριμπάουντ.

Το μακρινό σουτ είναι το δυνατό του σημείο αφού είχε εξαιρετικά ποσοστά (πάνω από 40%) με Αναντολού Εφές, Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς. Ασφαλώς για τον Γιώργο Μπαρτζώκα παίζει σημαντικό ρόλο και η μεγάλη εμπειρία του δυναμικού πάουερ φόργουορντ στη EuroLeague.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς