21 C
Athens

Κοντά σε Άλεκ Πίτερς ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση αφού βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο Αμερικανό που έμεινε ελεύθερος από την Μπασκόνια

Με τον Γιώργο Πρίντεζη να αποσύρεται από την ενεργό δράση και τον Λιβιό Ζαν Σαρλ να μένει ελεύθερος, ο Ολυμπιακός προχωρά για παίκτη στη θέση «4» και ο εκλεκτός φαίνεται πως είναι ο Άλεκ Πίτερς!

Ο 27χρονος ψηλός είναι free agent μετά την αποχώρησή του από την Μπασκόνια, και οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να τον κάνουν δικό τους! Αναμφίβολα θα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη, αφού ο Αμερικανός εκτός των άλλων διαθέτει και αξιόπιστο σουτ από τα 6,75μ. (είχε 39% την περασμένη σεζόν).

Σημειώνεται πως ο Πίτερς βρέθηκε κοντά στη Φενέρμπαχτσε το προηγούμενο διάστημα αλλά εν τέλει οι Τούρκοι έκαναν πίσω αφού συμφώνησαν με τον Νεμάνια Μπιέλιτσα που επιστρέφει στην Ευρώπη!

Το μακρινό σουτ είναι το δυνατό του σημείο αφού είχε εξαιρετικά ποσοστά (πάνω από 40%) με Αναντολού Εφές, Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς.

Ασφαλώς για τον Γιώργο Μπαρτζώκα παίζει σημαντικό ρόλο και η μεγάλη εμπειρία του δυναμικού πάουερ φόργουορντ στη EuroLeague.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς