17.2 C
Athens

AS: «Συμφώνησαν Άρης και Θέλτα για τη μεταγραφή του Σάντι Μίνα»

Σύμφωνα με την AS, ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τη Θέλτα για την απόκτηση του Σάντι Μίνα, ο οποίος φέρεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του Χερμάν Μπούργος

Κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Άρης καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η έγκυρη AS αλλά και η ιστοσελίδα Faro de Vigo που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Θέλτα, οι Κίτρινοι βρίσκονται μια ανάσα από τον Σάντι Μίνα.

Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τη Θέλτα σύμφωνα με όσα γράφει το σχετικό ρεπορτάζ και μένει το πράσινο φως από τον Ισπανό επιθετικό που εφόσον δώσει το πράσινο φως για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, τότε θα συναντήσει στους Κίτρινους τον Πάπε Σεΐκ Ντιόπ με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στους Γαλιθιάνους.

Ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται πως έχει παίξει η παρουσία του Χερμάν Μπούργος που γνωρίζει καλά τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Μίνα καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο στην Αλμερία τον περασμένο Μάιο για σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας το καλοκαίρι του 2017 (περίοδο που αγωνιζόταν στη Βαλένθια), ενώ έχει κληθεί να αποζημιώσει με 50.000 ευρώ το θύμα. Ο Ισπανός έχει καταθέσει έφεση για να μειωθεί η ποινή, υποστηρίζοντας πως όλα έγιναν με τη συναίνεση του θύματος. Έκτοτε η Θέλτα τον έβαλε στον «πάγο» παρότι διαθέτει ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια του συλλόγου, το οποίο έχει ισχύ ως το 2024.

Στην καριέρα του ο Μίνα έχει καταγράψει 163 συμμετοχές με τη Θέλτα έχοντας απολογισμό 42 γκολ και 17 ασίστ. Έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομής των Γαλιθιάνων ενώ το 2015 πήρε μεταγραφή 10.000.000 ευρώ στη Βαλένθια με την οποία εξάντλησε το συμβόλαιό του σημειώνοντας 42 γκολ και 19 ασίστ σε 150 συμμετοχές. Το 2019 επέστρεψε στη Θέλτα.

Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεύτερος επιθετικός όσο και μόνος στην κορυφή της επίθεσης. Είναι ένας παίκτης που βασίζει πολλά στην ταχύτητά του και στην άμεση εκτέλεσή του όντας καλός και στο ψηλό παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως ο Άρης έχει μια μεγάλη λίστα με επιθετικούς έχοντας ψηλά σε αυτή το όνομα του Θίο Γουόλκοτ όπως αποκάλυψε ο ΑΘΛΟΣ την Τετάρτη (6/7).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς