18.7 C
Athens

Πενιαρόγια: Ο Άλεκ Πίτερς έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια και είναι σημαντικός εδώ

Φρένο στα όποια σενάρια αφορούν στο μέλλον του Άλεκ Πίτερς θέλησε να βάλει ο προπονητής της Μπασκόνια, Ζοάν Πενιαρόγια, τονίζοντας πως τον υπολογίζει πάντα όμως με τον αστερίσκο πως βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο

Άγνοια για τις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Άλεκ Πίτερς δήλωσε ο προπονητής της Μπασκόνια, Ζοάν Πενιαρόγια. Ο Καταλανός παραχώρησε μια μακροσκελή συνέντευξη κι αναφέρθηκε στα τρέχοντα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας του εστιάζοντας και στην περίπτωση του Άλεκ Πίτερς για τον οποίο τόνισε πως: «Σήμερα είναι παίκτης της Μπασκόνια», προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως: «Είναι σημαντικός και μου αρέσει αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

«Από το Σάββατο μετά το μεσημεριανό δεν έχω νέα ότι είναι έτσι τα πράγματα. Ο Πίτερς είναι ένας παίκτης με συμβόλαιο, είναι σημαντικός και μου αρέσει αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ότι γίνεται κουβέντα στα δίκτυα. Το ίδιο γινόταν πριν από δυο εβδομάδες, όταν έλεγαν πως είχαμε υπογράψει τον Σμιτς όμως τα πράγματα σήμερα δεν είναι έτσι. Όλο αυτό που γίνεται είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει υπομονή. Σήμερα ο Πίτερς είναι παίκτης της Μπασκόνια», υποστήριξε στην ιστοσελίδα Noticias de Alava.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς