17.6 C
Athens

Οι πέντε ξεκάθαροι κανόνες του Έρικ Τεν Χαγκ για μια διαφορετική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την ώρα που το μέλλον του Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή, ο Έρικ Τεν Χαγκ είναι αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα θέτοντας συγκεκριμένους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσουν κατά γράμμα οι παίκτες του

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει σε μια νέα εποχή ωστόσο η παρουσία του Έρικ Τεν Χαγκ από μόνη της στον πάγκο δεν αρκεί για να έρθουν οι επιτυχίες.

Την ώρα που ο Ταϊρέλ Μαλάσια περνά ιατρικά για να γίνει η πρώτη προσθήκη στη μεταγραφική περίοδο και την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάζει τάσεις… φυγής, ο Ολλανδός πρώην προπονητής του Άγιαξ είναι αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα για να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο με στόχο τους τίτλους.

Τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ πάντως καθόλου δεν τον απασχολούν αφού σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Τεν Χαγκ είναι αφοσιωμένος στο πώς θα πραγματοποιήσει μια πολύ καλή προετοιμασία ώστε τα πρώτα δείγματα γραφής του να γίνουν εμφανή στις 7 Αυγούστου στο Ολντ Τράφορντ όπου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα με μια άλλη άκρως επιθετική ομάδα, την Μπράιτον του Γκρέιαμ Πότερ.

«Φαγητό, ύπνος, προπόνηση και πάλι από την αρχή», φέρεται να είναι το σύνθημα του Ολλανδού που έχει ήδη θέσει συγκεκριμένους κανόνες. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, απαγορεύσεις που θέτουν εν αμφιβόλω την παρουσία ποδοσφαιριστών στο βασικό σχήμα αν δεν πείσουν πως τις ακολουθούν κατά γράμμα.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ

  • Απαγορεύονται οι πάσες προς τα πίσω. Οι παίκτες που το κάνουν αυτό θα αντικαθίστανται στην προπόνηση.
  • Βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.
  • Να εξαλειφθούν οι κλίκες στα αποδυτήρια.
  • Οι νέοι θα έχουν τις ευκαιρίες να εντυπωσιάσουν και να «κλέψουν» τις θέσεις των παικτών που θεωρητικά προορίζονται για βασικοί.
  • Δεν θα αποτελεί εισιτήριο για τη βασική ενδεκάδα το παλμαρέ και ο ετήσιος μισθός ενός ποδοσφαιριστή. Όλοι θα κρίνονται από την προπόνηση.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς