17.6 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ζήτησε να φύγει ο Ρονάλντο, η διοίκηση τού θυμίζει πως έχει συμβόλαιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μια φάση… αναδόμησης έστω κι αν όλα κυλούν με πολύ αργούς ρυθμούς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μάλλον δεν είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση που έχει συναντήσει, αλλά ούτε από το γεγονός πως την επόμενη σεζόν θα πρέπει να αγωνιστεί στο Europa League για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Δημοσίευμα των «Times» το Σάββατο (2/7) αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θέλει να αποχωρήσει από τους Κόκκινους Διαβόλους και σε αυτό φαίνεται πως έχει παίξει ρόλο και το έντονο… πρέσινγκ που δέχεται από την Τσέλσι (ο Ζόρζε Μέντες φέρεται να είχε ραντεβού με τον νέο ιδιοκτήτη των Λονδρέζων, Τοντ Μπόλι) καθώς και από το ενδιαφέρον που έχουν δείξει Ρόμα (λόγω Ζοσέ Μουρίνιο), Νάπολι και Μπάγερν (ειδικά αν φύγει ο Λεβαντόφσκι).

«Ο Πορτογάλος διεθνής θεωρεί πως έχει ακόμα τρία ή τέσσερα χρόνια αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο, παρά το γεγονός πως είναι 37 ετών», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ που πέτυχε 24 γκολ στο πρωτάθλημα πέρυσι, δίχως όμως να έχουν αντίκρισμα. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2023 (υπάρχει οψιόν επέκτασης και για άλλον έναν χρόνο) και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ζητήσει από τη διοίκηση να αποχωρήσει αν βρεθεί μια συμφέρουσα οικονομικά πρόταση.

Από την άλλη οι Κόκκινοι Διάβολοι φαίνεται πως σκοπεύουν να… τραβήξουν το σχοινί καθώς το επίσης έγκυρο «Athletic» λίγη ώρα αργότερα παρουσίασε την πλευρά των διοικούντων τον αγγλικό σύλλογο, με τους επιτελείς του συλλόγου να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι αλλά και εκνευρισμένοι με τη στάση του Πορτογάλου και του συμπατριώτη ατζέντη του, υπογραμμίζοντας πως υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς