22.6 C
Athens

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Αντρέ Γκρέι

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός έφτασε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7), θα περάσει από ιατρικά και θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη - Πλήρης επιβεβαίωση του ΑΘΛΟΥ για τη συγκεκριμένη σπουδαία μεταγραφή των Κίτρινων

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Αντρέ Γκρέι στον Άρη, με τον Τζαμαϊκανό επιθετικό που προορίζεται για αντικαταστάτης του Αμπουμπακάρ Καμαρά να προσγειώνεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7).

Ο ΑΘΛΟΣ σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για τη συγκεκριμένη μεταγραφή η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί το αργότερο ως την Κυριακή (3/7). O 31χρονος επιθετικός από το ξεκίνημα της καριέρας του αγωνίζεται στην Αγγλία (γεννημένος στο Γουλβερχάμπτον) και πέρυσι «έκλεισε» τη σεζόν ως δανεικός από τη Γουότφορντ στην ΚΠΡ, μετρώντας 10 γκολ και 1 ασίστ στην Championship.

Πρόκειται για μια από τις πολύ σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις των Κίτρινων αφού ο έμπειρος στράικερ έχει δείξει πως διαθέτει πλούσιο… ρεπερτόριο ως επιθετικός με γεμάτες χρονιές και γκολ. Γκολ που υποχρέωσαν τη Γουότφορντ να δώσει 21.000.000 ευρώ στην Μπέρνλι για να τον κάνει δικό της το 2017.

Με την Μπέρνλι μέτρησε 33 γκολ και 11 ασίστ σε 78 συμμετοχές, ενώ στη Γουότφορντ είχε 20 γκολ και 8 ασίστ σε 124 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς