18.1 C
Athens

Επιβεβαίωση ΑΘΛΟΥ: Άρης και Γκρέι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία!

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του athlosnews.gr καθώς ο Αντρέ Γκρέι βρίσκεται με το ένα πόδι στο «Κλ. Βικελίδης» έχοντας συμφωνήσει στο οικονομικό κομμάτι των διαπραγματεύσεων με τον Άρη

Το athlonews.gr σας μετέφερε πρώτο το μεσημέρι της Κυριακής την πληροφορία περί ενδιαφέροντος του Άρη για τον Αντρέ Γκρέι της Γουότφορντ, κάτι που επιβεβαιώθηκε πλήρως λίγο αργότερα μέσα στην μέρα με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πλέον πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία!

Ο Άρης πάει για το κόλπο γκρόσο με τον Αντρέ Γκρέι

Ο Τζαμαϊκανός -με αγγλικές ρίζες- 31χρονος στράικερ τα έχει βρει σε όλα στο οικονομικό σκέλος της επικείμενης συμφωνίας με τους Θεσσαλονικείς και μετά την αποψινή του κουβέντα με τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη, βρίσκεται με το ένα πόδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως αντικαταστάτης του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Γκρέι θα αμείβεται με ένα ποσό κοντά στις 800χιλ. ευρώ ετησίως με περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές από τη Δευτέρα (27/6). Βέβαια, ο ίδιος θα πρέπει πρώτα να διευθετήσει κάποια οικογενειακά του ζητήματα για να πει το τελικό «ναι» στον Καρυπίδη, που πάντως χειρίστηκε εξαιρετικά και υπό άκρα μυστικότητα όλο τον καιρό τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως όλα δείχνουν και με τα υπάρχοντα δεδομένα οι δύο πλευρές θα φτάσουν σε συμφωνία μέσα στις επόμενες ώρες, καθότι απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες για τη διάρκεια του συμβολαίου του Γκρέι, ο οποίος σκοπεύει να αποχαιρετήσει για πρώτη φορά την αγγλική ποδοσφαιρική σκηνή για χάρη του Άρη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Τη σεζόν που μας πέρασε ο 31χρονος άσος την πέρασε ως δανεικός στην ΚΠΡ, με την οποία πέτυχε 10 τέρματα σε 30 συμμετοχές στην Championship, ενώ το όνομά του στην Αγγλία το «έφτιαξε» κατά βάση με τις φανέλες των Μπέρνλι (33 γκολ και 11 ασίστ σε 78 ματς) και Γουότφορντ (21 γκολ, 8 ασίστ σε 125 παιχνίδια).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς