23.3 C
Athens

Μπουχαλάκης: Ήμασταν άτυχοι, έχουμε μπροστά μας άλλες 19 μέρες

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης υπογράμμισε σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Αρμίνια Μπίλεφελντ πως αυτό που έχει σημασία είναι να βρουν οι παίκτες τον ρυθμό τους και να είναι έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο Κρητικός μέσος υποστήριξε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας ατύχησαν γιατί δέχθηκαν δύο γκολ από αντεπιθέσεις.

Ποια είναι τα συμπεράσματά σου από το φιλικό κόντρα στην Αρμίνια; «Ατυχήσαμε, διότι δεχτήκαμε δύο γκολ από αντεπιθέσεις. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο επιβάλαμε περισσότερο τον ρυθμό μας. Νομίζω αυτό που έχει σημασία είναι να γεμίσουμε από χρόνο συμμετοχής, να βρούμε τον ρυθμό μας. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας άλλες 18-19 μέρες. Το πιο σημαντικό είναι να είναι όλα τα παιδιά έτοιμα εκείνη τη στιγμή, στο 100%, να είναι όσο καλύτερα γίνεται, ώστε στα επίσημα ματς να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ποια στοιχεία θα πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός για να συνδυάσει αποτελέσματα και καλή εικόνα; «Όλοι γνωρίζουμε ότι στην αρχή της σεζόν είναι δύσκολο να έχουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να είναι όμορφο αυτό που θα δείξουμε. Ξέρουμε όλοι ωστόσο πόσο σημαντικά είναι τα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών και σιγά, σιγά να βάλουμε όλη μας την ποιότητα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό να βρισκόμαστε στο Champions League, στη μεγαλύτερη διοργάνωση. Και για εμάς τους ίδιους είναι μεγάλος στόχος. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά, και τα παλιά και τα νέα πρόσωπα, ξέρουμε πού είμαστε και το τι θέλει αυτό το κλαμπ. Κάθε παιχνίδι να το κοιτάμε ένα – ένα και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς