17 C
Athens

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός 3-1: Αποτυχημένο τεστ για τον… Ολυμπιακό Β’

Οι πρωταθλητές έπαιξαν για μια ώρα με τον... αναπληρωματικό κορμό τους, πήραν τα ηνία του αγώνα με τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, αλλά αντί για ισοφάριση δέχτηκαν και τρίτο γκολ στο φινάλε

Μια κακή εμφάνιση, που συνδυάστηκε με ήττα, πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο προτελευταίο του φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας που παρατάχθηκαν με παίκτες που δεν λογίζονται για βασικοί ενόψει της νέας σεζόν, γνώρισαν την ήττα με 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Το μεγαλύτερο κρας τεστ για τους Ερυθρόλευκους θα είναι αυτό κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ το Σάββατο (2/7, 16:30) πριν την επιστροφή στην Ελλάδα.

Εν πολλοίς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πλήρωσε το πολύ κακό της ξεκίνημα στην αναμέτρηση αλλά και τη συνολική εικόνα της στο πρώτο μέρος. Η Αρμίνια κέρδισε τη μάχη του κέντρου και τρύπησε την άμυνα του Ολυμπιακού βρίσκοντας δύο γκολ μέσα σε 16′. Πρώτα στο 8′ ο Κλος κοντρόλαρε ωραία την μπάλα με το στήθος και εκτέλεσε με τη μία (κακή αντίδραση του Μπα στη φάση) για το 1-0.

Ο Κλος ήταν μακράν ο πιο επικίνδυνος παίκτης και δύο λεπτά αργότερα «χτύπησε» στην πλάτη της άμυνας γυρίζοντας παράλληλα για τον αμαρκάριστο Σίντλερ που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κρίστινσον (στην εξέλιξη της φάσης ο Μπα έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή).

Η αποτελεσματικότητα των Γερμανών συνεχίστηκε στο 24′ με τον Κλος ξανά από την πλευρά του Ανδρούτσου να δημιουργεί το γκολ για τον Ρζατόφσκι που δεν απώλεσε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Μετά το ημίωρο ο Ολυμπιακός κράτησε μπάλα και προσπάθησε να φανεί απειλητικός αλλά δεν τα κατάφερε σε ροή αγώνα. Τα κατάφερε όμως από στημένη φάση αφού στο 34′ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε ένα φάουλ με την μπάλα να φεύγει κόρνερ και ένα λεπτό αργότερα με δική του ασίστ ο Τικίνιο με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Οι αλλαγές στο δεύτερο μέρος άλλαξαν προς το καλύτερο την εικόνα του Ολυμπιακού και δη η παρουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρά σε ρόλο περιφεριακού επιθετικού. Ο Μαυριτανός είχε δύο πολύ καλές τελικές προσπάθειες με την μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα του Καπίνο, ενώ τόσο ο Καρβάλιο όσο και ο Μασούρας προσπάθησαν να κάνουν το 2-2 δίχως αποτέλεσμα.

Αντί να γίνει το 2-2 ήρθε το 3-1 στην πρώτη φάση της Αρμίνια στο β’ μέρος με τον Χακ και με τον Ολυμπιακό να έχει ψηλά την άμυνα στο 88′.

Το αρνητικό βέβαια ήταν ο τραυματισμός του Λεονάρντο Κούτρη που στο 38′ παραχώρησε τη θέση του στον Μπαγκαλιάνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος (78′ Ρέαμπτσιουκ), Μπα, Κούτρης (38′ λ. τρ. Μπαγκαλιάνης), Κούντε (61′ Μαντί Καμαρά), Μπουχαλάκης, Καρβάλιο (78′ Μασούρας), Βαλμπουενά (61′ Αμπουμπακάρ Καμαρά), Φαντιγκά (61′ Ζινκερνάγκελ), Τικίνιο (61′ Χασάν).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς