17.6 C
Athens

Η Ατλέτικο αποχαιρέτησε τον Βρσάλικο που υπογράφει στον Ολυμπιακό

Οι Ροχιμπλάνος αποχαιρέτησαν μετά από 6 χρόνια τον πιστό... στρατιώτη του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος την Παρασκευή (1/7) θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να σηκώσει μανίκια ενόψει Μακάμπι Χάιφα

Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελεί ο Σίμε Βρσάλικο. Το συμβόλαιο του Κροάτη δεξιού μπακ ολοκληρώθηκε και οι Ροχιμπλάνκος ευχαρίστησαν δημόσια τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του τα τελευταία έξι χρόνια στον σύλλογο.

«Σ’ ευχαριστούμε πολύ για τη δουλειά, τον επαγγελματισμό και την προσπάθειά σου φορώντας τα ερυθρόλευκα. Καλή τύχη στις επόμενες επαγγελματικές και προσωπικές σου προκλήσεις!», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τον Βρσάλικο ο ισπανικός σύλλογος.

Ο Κροάτης αναμένεται την Παρασκευή (1/7) στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να πιάσει δουλειά ενόψει Μακάμπι Χάιφα, σε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Ο 30χρονος – φιναλίστ του Μουντιάλ του 2018 με την Κροατία – κατέγραψε 100 συμμετοχές με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αποτέλεσε έναν από τους πιο πιστούς στρατιώτες του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Βρσάλικο: Το εγχειρίδιο ενός γνήσιου πολεμιστή του Σιμεόνε

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς