16.8 C
Athens

«Αρνήθηκε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και οδεύει στον Παναθηναϊκό ο Ράντονιτς»

Δημοσίευμα από την πατρίδα του Ράντονιτς αποκαλύπτει αρνητική απάντησή του στον Ερυθρό Αστέρα, στέλνοντας τον Μαυροβούνιο τεχνικό στον Παναθηναϊκό

Ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα και στο… ΟΑΚΑ φέρεται να βρίσκεται ο Ντέγιαν Ράντονιτς σύμφωνα με όσα αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο RTGC από το Μαυροβούνιο. Επικαλούμενο δικές του – αποκλειστικές – πληροφορίες, το RTGC υποστηρίζει πως ο 52χρονος απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του Ερυθρού Αστέρα και έχει προχωρήσει τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό για να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία!

Το ρεπορτάζ από το Μαυροβούνιο υποστηρίζει ότι ο Ράντονιτς απάντησε αρνητικά (παρότι έχει διορία ως τις 30 Ιουνίου για να αποδεχθεί ή να απορρίψει την πρόταση των Ερυθρολεύκων της Σερβίας) και μάλιστα τονίζει πως ήδη ο πρώην κόουτς της Μπάγερν έχει πάρει την απόφασή του να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Σημειώνεται πως ο… καπνός έκανε την εμφάνισή του αργά το βράδυ της Κυριακής (26/6) όταν σέρβικο δημοσίευμα επικαλούμενο και αυτό αποκλειστικές πληροφορίες – και πηγές κοντά στον Ερυθρό Αστέρα – υποστήριξε πως ο Ράντονιτς είναι το απόλυτο φαβορί για τον πράσινο πάγκο. Το τι μέλλει γενέσθαι θα το διαπιστώσουμε – το πολύ – σε δύο 24ωρα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς