13.2 C
Athens

Ερυθρός Αστέρας για Ράντονιτς: «Κατατέθηκε επίσημη πρόταση ανανέωσης, περιμένουμε απάντηση μέχρι 30/6»

Θέση για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ντέγιαν Ράντονιτς να βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν πήρε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ο Ερυθρός Αστέρας.

Η διοίκηση των Κόκκινων του Βελιγραδίου κάνει λόγο για «αναληθή δημοσιεύματα» και ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας σχετικά με την επίσημη πρόταση ανανέωσης που κατατέθηκε στον Ράντονιτς περιμένοντας την απάντησή του μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Παναθηναϊκός: Φαβορί για τον πάγκο ο Ντέγιαν Ράντονιτς σύμφωνα με τους Σέρβους

Παράλληλα, από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός επικρατεί σιγή ιχθύος δίχως να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται προς το παρόν το φημολογούμενο ενδιαφέρον για Ράντονιτς, έτσι όπως προέκυψε χθες από τα Μέσα της Σερβίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο για να αποτραπούν οι φημολογίες και η δημοσίευση αναληθών πληροφοριών με τις οποίες βομβαρδίζουν κάποια ΜΜΕ ότι ο κόουτς Ράντονιτς έχει επίσημη πρόταση για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας.

Η πρόταση είναι αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας συζητήσεων που είχαμε μέσα στην σεζόν, ειδικά μετά το τέλος του σερβικού πρωταθλήματος και αφορά συνεργασία δύο χρόνων. Περιμένουμε την απάντησή του Ντέγιαν Ράντοντσιτς μέχρι το τέλος της προθεσμίας που του θέσαμε, η οποία είναι 30 Ιουνίου 2022.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ενημερώσει τον κόσμο λεπτομερώς για ό,τι έχει συμβεί, ξεκινώντας από τα οικονομικά δεδομένα και θα το κάνει και για το αποτέλεσμα αυτών των διαπραγματεύσεων, όταν είναι ο σωστός χρόνος».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς