21.4 C
Athens

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Είμαι ήδη χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο (vid)

Λακωνικός και συγκρατημένα χαρούμενος ήταν στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Αθήνα ο Μαυριτανός επιθετικός, που μέχρι αύριο θα έχει βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά «πάτησε» σήμερα στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και στις πρώτες του δηλώσεις από το «Ελ. Βενιζέλος» δήλωσε πως είναι ήδη χαρούμενος για την επικείμενη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά θα χρειαστεί να κάνει υπομονή μέχρι αύριο, όπου λογικά θα γίνει επίσημη η συμφωνία του με τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: «Πάτησε» Αθήνα και υπογράφει τριετές συμβόλαιο ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

«Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα αλλά είμαι ήδη χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα δούμε στο μέλλον, που είναι μόλις αύριο», ήταν οι λακωνικές πρώτες δηλώσεις του Αμπουμπακάρ Καμαρά κατά την άφιξή του στην Αθήνα.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στον ΑΘΛΟ, το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Καμαρά με τον Ολυμπιακό θα έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2025, με τους Ερυθρολεύκους να καλύπτουν και το υπόλοιπο των δόσεων που πρέπει να δοθούν στη Φούλαμ (περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ).

Ο πρώην άσος του Άρη τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και αφότου περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί κι επίσημα από τον Ολυμπιακό, λογικά την Τρίτη (28/6).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς