15.9 C
Athens

Ολυμπιακός: «Πάτησε» Αθήνα και υπογράφει τριετές συμβόλαιο ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο επιθετικός από τη Μαυριτανία βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας με συμβόλαιο τριετής διάρκειας

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, εξέλιξη για την οποία ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσω του ΑΘΛΟΥ.

Ο επιθετικός από την Μαυριτανία «προσγειώθηκε» στο Ελ. Βενιζέλος λίγο μετά τις 18:40 και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας μετά από μία γεμάτη σεζόν με τον Άρη.

Ο ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Καμαρά με τον Ολυμπιακό θα έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2025, με τους Ερυθρολεύκους να καλύπτουν και το υπόλοιπο των δόσεων που πρέπει να δοθούν στη Φούλαμ (περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ).

Ο πρώην άσος των Κιτρίνων τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και αφότου περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί κι επίσημα από τον Ολυμπιακό.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πέτυχε 10 τέρματα και μοίρασε 4 ασίστ με τη φανέλα του Άρη σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς