19.3 C
Athens

Μαρτίνς: Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, θα είναι έτοιμος στα επόμενα ματς ο Ζινκερνάγκελ

Λίγο μετά τη λήξη του ισόπαλου αγώνα με την Κρακόβια ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο ομαδικό πνεύμα που διακρίνει την ομάδα του αλλά και στο γεγονός ότι οι πολλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη κατάληξη

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο «μηδέν» με την Κρακόβια στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους, έχοντας αρκετές ευκαιρίες με δοκάρι και χαμένο πέναλτι του Βαλμπουενά.

Ολυμπιακός – Κρακόβια 0-0: Ισοπαλία στη σκιά του Άβιλα

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το ισόπαλο παιχνίδι στο Γκάινμπεργκ της Αυστρίας τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από την απόδοση και το «ομαδικό πνεύμα» της ομάδας του, αλλά δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι οι πολλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη κατάληξη.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του νέου αποκτήματος της ομάδας, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, υπογράμμισε πως θα είναι έτοιμος για ένα ποιοτικό 20λεπτο στα επόμενα φιλικά στην Αυστρία αλλά και την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είδαμε καλά πράγματα, βελτιώσαμε την άμυνα στην αντεπίθεση. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δεν μας έκαναν ευκαιρίες. Είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Είμαι ευχαριστημένος. Ομάδα που παλεύει, παρά την κούραση. Θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη επιτυχία στις ευκαιρίες», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Πορτογάλος.

Για το αν είναι ικανοποιημένος: «Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια μετράνε για το ομαδικό πνεύμα βλέπουμε πού είναι τα όρια μας. Πρέπει να δώσουν το λίγο παραπάνω. Είμαι ικανοποιημένος, να συνεχίσουμε έτσι».

Για το πότε θα δούμε τον Ζινκερνάγκελ: «Άργησε πολύ να έρθει, πέρασαν τρεις μέρες, κάνει προπονήσεις, ετοιμάζεται, μπορεί να τον δούμε στο επόμενο παιχνίδια για 20 λεπτά. Θα περιμένουμε λίγο ακόμη, θα είναι έτοιμος».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς