23.7 C
Athens

Ρικάρντο: Είμαι δημιουργικός παίκτης με καλή τεχνική, δεν λες όχι στον ΠΑΟΚ

Ο Αντρέ Ρικάρντο αποτελεί κι επίσημα από σήμερα (27/6) την πέμπτη μεταγραφική προσθήκη του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν με τον Πορτογάλο μέσο να δηλώνει ανυπόμονος για τις πρώτες του παραστάσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα, υποστηρίζοντας πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του Δικεφάλου, ενός ιστορικού συλλόγου με υπέροχους φιλάθλους, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, είπε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του στο χορτάρι της Τούμπας, βγάζοντας τα δημιουργικά και τεχνικά του στοιχεία τα οποία τον διακρίνουν ως παίκτη.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Νιώθω υπέροχα που είμαι σε αυτό το κλαμπ και είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ. Ήρθα να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί. Θα είναι φανταστικά».

«Δεν θα μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με απίστευτούς φιλάθλους. Είναι φανταστικοί! Έλαβα πολλά μηνύματα από τους φιλάθλους. Είμαι ευγνώμων. Είναι πολύ καλό για έναν παίκτη αν το νιώθει όλο αυτό όταν είναι καινούριος. Θέλω να σας δω όλους στο γήπεδο σύντομα και να κερδίσουμε πολλά μαζί».

Για να προσθέσει: «Αρχικά να πω πως είμαι ένας ομαδικός παίκτης. Θέλω να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου να παίζουν καλά. Είμαι δημιουργικός παίκτης με καλή τεχνική και μου αρέσει να σκοράρω και να δίνω ασίστ. Θέλω να είμαι σημαντικός για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς