17.1 C
Athens

Άβιλα: Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό, είμαι ένας παίκτης που θέλει πάντα να κερδίζει

Ο Ισπανός μπακ τις δηλώσεις του μετά τη φιλική νίκη επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ έβγαλε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση λέγοντας πως είναι ένας παίκτης με νοοτροπία νικητή, ακριβώς όπως και η νέα του ομάδα

Ο Γκονσάλο Άβιλα πραγματοποίησε χθες την πρώτη του εμφάνιση ως παίκτης του Ολυμπιακού στο ανεπίσημο ντεμπούτο του κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και δείχνοντας στον Πέδρο Μαρτίνς ότι ήρθε για να μείνει και να διεκδικήσει κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί μέσα στη σεζόν.

Ολυμπιακός: Τα πρώτα θετικά σημεία από το ανεπίσημο ντεμπούτο του Άβιλα

Ο Ισπανός δεξιός μπακ, μάλιστα, στις δηλώσεις του μετά τη φιλική νίκη επί της γερμανικής ομάδας έβγαλε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση λέγοντας πως είναι ένας παίκτης με νοοτροπία νικητή, ακριβώς όπως και η νέα του ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις και αν μίλησε με άλλον παίκτη πριν από την απόφασή του: «Δεν είχα μιλήσει με κανέναν παίκτη αν και οι εντυπώσεις μου ήταν οι καλύτερες για τον Ολυμπιακό. Είχα ακούσει τα καλύτερα και για την ιστορία του αλλά και για τους φιλάθλους του. Ήταν για εμένα πολύ καλή ευκαιρία να έρθω στον Ολυμπιακό. Μπροστά μας τώρα έχουμε πολλή δουλειά».

Ποιες είναι οι σκέψεις του για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που θέλει να κερδίζει: «Κι εμένα το μυαλό μου εκεί είναι, αυτή τη νοοτροπία έχω. Είμαι ένας παίκτης που θέλει πάντα να κερδίζει, δεν δέχομαι εύκολα την ήττα».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς