16.6 C
Athens

Μαρτίνς: Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω βελτίωση, να δουλέψουμε στις αντεπιθέσεις και στην πίεση ψηλά

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας.

Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων υποστήριξε πως οι παίκτες του δουλεύουν σκληρά και πως θα πρέπει η ομάδα του να δουλέψει στο κομμάτι της άμυνας όταν οι γραμμές είναι ψηλά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Παρόμοιο με το χθεσινό παιχνίδι, δεν είχε μεγάλες διαφορές. Είδα θετικά πράγματα στο α’ μέρος και ενδιαφέροντας στο β’. Αν και δεχθήκαμε το γκολ, να δουλέψουμε όταν δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Είμαι αισιόδοξος, βλέπω βελτίωση, οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά να συνεχίσουμε».

Για το τι θέλει να δει να βελτιώνεται: «Να δουλέψουμε πάνω στην αντεπίθεση, όταν μας κάνουν επίθεση και η άμυνα μας είναι ψηλά. Επίσης όταν πιέζουμε ψηλά δεν το κάνουμε σαν ένα μπλοκ, το κάνουμε μεμονωμένα. Αυτά πρέπει να διορθώσουμε, είναι λογικό δεν είχαμε χρόνο μαζί. Όπως και στην επίθεση χρειαζόμαστε δουλειά, δεν έχουμε βρει τους ρυθμούς μας, δεν φτάνουμε όσο βαθιά θα θέλουμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς