18.1 C
Athens

Ο Φοίνικας έκλεισε τον εξαιρετικό Βέλγο υποδοχέα, Κέβιν Κλίνκενμπεργκ (vid)

Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση έχει στα σκαριά ο Φοίνικας καθώς οι Συριανοί δεν σταματούν μόνο σε αυτή του Κρίστιαν Φρομ.

Οι Κυκλαδίτες κλειδώνουν τη συμφωνία τους με έναν πολύ έμπειρο ακραίο. Ο λόγος για τον Κέβιν Κλίνκενμπεργκ. O 32χρονος (1,97μ.) ακραίος έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό και γνωρίζει άριστα τι εστί πρωταθλητισμός αφού στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει τρία νταμπλ στο Βέλγιο με τη Νόλικο Μαασέικ, δύο νταμπλ στη Γαλλία με την Τουρ αλλά και πρωτάθλημα με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Η εμπειρία του από μεγάλα πρωταθλήματα είναι τεράστια αφού έχει παίξει και στην Ιταλία με Λατίνα και Μιλάνο αλλά και στην Πολωνία με Μπίντοσγκ και Σουβάλσκι.

Στην τελευταία έπαιξε τις δύο προηγούμενες σεζόν και μάλιστα κατέγραψε κατά μέσο όρο 50% στην υποδοχή του (αυτό είναι και το δυνατό του σημείο). Εντυπωσιακό ποσοστό αν αναλογιστούμε τη δυσκολία του πρωταθλήματος αλλά και το ότι πιο πάνω στη λίστα (με 51%) είναι ένας χρυσός ολυμπιονίκης με τη Γαλλία, ο σπουδαίος Τρεβόρ Κλεβενό της Γιαστρέμπσκι.

Κάπως έτσι ο Φοίνικας ολοκληρώνει το ρόστερ του όσον αφορά στους ξένους με τον καλύτερο τρόπο (ήδη έχουν ανανεώσει ο Ιερεσουέλο και ο Μιχάλοβιτς σε πάσα και διαγώνιο αντίστοιχα), ενώ ο Δημήτρης Καζάζης θα πρέπει να τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση αφού ειδικά στα άκρα οι δύο ξένοι αλληλοσυμπληρώνονται σε υποδοχή και επίθεση με εκπληκτικά νούμερα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς