22.5 C
Athens

«Βόμβα» Φρομ ρίχνει ο Φοίνικας!

Όπως αποκαλύπτει ο ΑΘΛΟΣ, οι Συριανοί βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία με τον σπουδαίο Γερμανό ακραίο που πρωταγωνίστησε στο τελευταίο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Μια πολύ μεγάλη κίνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Φοίνικας Σύρου που θέλει να… ταράξει τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι Συριανοί που έχουν συμφωνήσει με τον Δημήτρη Καζάζη για τη θέση του προπονητή και έχουν ανανεώσει με τον βασικό κορμό τους (Μιχάλοβιτς, Τζούριτς, Ιερεσουέλο, Κωνσταντινίδη) σύμφωνα με πληροφορίες του athlosnews.gr κάνουν την κίνηση… ματ στη θέση των ακραίων με τον τεράστιο Κρίστιαν Φρομ.

Ο διεθνής Γερμανός ακραίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Φοίνικα που δείχνει ξεκάθαρα πως φτιάχνει ξανά μια ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να διατηρήσει τον κόσμο του ακόμα πιο κοντά στην Ερμούπολη περιμένοντας ασφαλώς τη στήριξή του! Μάλιστα, ο Φρομ θα συναντήσει ξανά και τον Δημήτρη Καζάζη με τον οποίο κατέκτησαν στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα τη σεζόν 2020/2021.

Ο 32χρονος (2,04μ.) ξεκίνησε την περασμένη σεζόν στις Κάννες και έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους πρωταθλητές Γαλλίας ενώ μετά τον Ιανουάριο υπέγραψε στην ιταλική Βίμπο Βαλέντια πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, ο Φοίνικας άσκησε ασφυκτικό πρέσινγκ στον Φρομ για να δεχθεί, με τον Γερμανό να μένει ικανοποιημένος από όσα άκουσε. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι πολύ κοντά και απομένουν λεπτομέρειες για να κλειδώσει και εν συνεχεία ο παίκτης να ανακοινωθεί σε μια από τις πολύ δυνατές μεταγραφές του Φοίνικα την τελευταία τριετία.

Αυτή την περίοδο ο Φρομ βρίσκεται με την εθνική Γερμανίας στο VNL και οι εμφανίσεις του είναι εντυπωσιακές: Στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει η Γερμανία, ο πρώην ακραίος του Ολυμπιακού σημείωσε 21 πόντους κόντρα στην ισχυρή Βουλγαρία, 18 κόντρα στη Σερβία και 18 απέναντι στον Καναδά επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς