15 C
Athens

ΠΑΟΚ: Οι οπαδοί έβαλαν «φρένο» στην απόκτηση του Τάσου Δώνη

Μπορεί ο Τάσος Δώνης να παρουσιαζόταν ως «κλεισμένος» από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, όπως διαβάσατε και νωρίτερα στον ΑΘΛΟ, οι οπαδοί του Δικεφάλου ήταν αντίθετοι με τη συγκεκριμένη μεταγραφική προσθήκη και κατάφεραν να περάσουν το μήνυμά τους στην ΠΑΕ

Ο Τάσος Δώνης παρουσιαζόταν ως «κλεισμένος» από τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, μιας που δεν υπολογίζεται από την γαλλική Ρεμς, ωστόσο όπως διαβάσατε από το πρωί του Σαββάτου στον ΑΘΛΟ η απόκτησή του έβρισκε αντίθετη μεγάλη μερίδα των οπαδών του Δικεφάλου, γεγονός που τελικά έκανε τη διοίκηση των Ασπρόμαυρων να αφήσει στον… πάγκο την περίπτωση του 25χρονου Έλληνα επιθετικού.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ο ΠΑΟΚ απέσυρε την πρότασή του για τον Δώνη κι ενώ φαινόταν να είχε συμφωνήσει ήδη με την γαλλική ομάδα για τον δανεισμό του.

Κι αυτό γιατί οι φίλαθλοι των Ασπρόμαυρων δεν δέχονται να έρθει στον ΠΑΟΚ ένας παίκτης που είχε εμφανιστεί σε video να επιτίθεται φραστικά κατά του Δικεφάλου στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτό φαίνεται να μην το έχουν ξεχάσει οι οπαδοί του συλλόγου που ζήτησαν άμεσα την ακύρωση της διαφαινόμενης απόκτηση του 25χρονου επιθετικού που δεν υπολογίζεται από τη Ρεμς.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις μεταγραφές των Κάργα, Νάρεϊ και Δώνη με… γκρίνια από τους οπαδούς του

Όπως κι έγινε! Πλέον ο ΠΑΟΚ στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις εξτρέμ, με τον 26χρονο αριστερό εξτρέμ της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Ζαν Λουκ Ντομπέ, αποτελεί μία από τις εναλλακτικές περιπτώσεις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς