14.3 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις μεταγραφές των Κάργα, Νάρεϊ και Δώνη με… γκρίνια από τους οπαδούς του

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι θέλουν να επέμβουν στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας τους ζητώντας την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Τάσο Δώνη που δεν υπολογίζεται από τη Ρεμς

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων με Κάργα, Νάρεϊ και Τάσο Δώνη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται κοντά στο να κλείσουν μερικές σημαντικές «τρύπες» στο ρόστερ τους, με μερίδα οπαδών πάντως να δείχνει με κάθε τρόπο την αντίθεσή της στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Δώνη.

Κι αυτό γιατί, όπως λένε, δεν δέχονται να έρθει στον ΠΑΟΚ ένας παίκτης που είχε εμφανιστεί σε video να επιτίθεται φραστικά κατά του Δικεφάλου στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτό φαίνεται να μην το έχουν ξεχάσει οι οπαδοί του συλλόγου και ζητούν άμεσα την ακύρωση της διαφαινόμενης απόκτηση του 25χρονου επιθετικού που δεν υπολογίζεται από τη Ρεμς.

Στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, τόσο ο Κάργας που αποκτήθηκε έναντι 280.000 ευρώ από τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και ο «Γερμανός» Νάρεϊ αναμένεται να ανακοινωθούν κι επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες από τον ΠΑΟΚ ώστε να ενταχθούν άμεσα στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του Λουτσέσκου στην Ολλανδία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς