21.4 C
Athens

Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Άβιλα!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκονσάλο Άβιλα από τη Χάντερσφιλντ για τρία χρόνια, με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στην Αυστρία όπως είχε γράψει από χθες ο ΑΘΛΟΣ

Τη μεταγραφή του Γκονσάλο Άβιλα από τη Χάντερσφιλντ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (23/6).

Ο Ισπανός δεξιός μπακ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και συνεχίζει την καριέρα του στους πολυπρωταθλητές Ελλάδας, με τον 24χρονο να βρίσκεται ήδη για προετοιμασία στην Αυστρία όπως σας είχε ενημερώσει το athlosnews.gr.

«Πρώτη» με Άβιλα και Κούτρη για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία (pics)

Ο Άβιλα ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ πριν κάνει το άλμα στην πρώτη ομάδα και από εκεί πάρει μεταγραφή για τη Χάντερσφιλντ (54 συμμετοχές την τελευταία διετία) και μαζί της φτάσει ως τον τελικό ανόδου.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού δεξιού μπακ, Γκονθάλο Άβιλα Γκορδόν, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια.

Είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου 1998 και τελευταία του ομάδα ήταν η Χάντερσφιλντ, με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε διεκδίκησε την άνοδο στην Premier League.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ, μετρώντας 13 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ταραγόνα. Την τελευταία διετία με τη Χάντερσφιλντ κατέγραψε 54 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την εθνική Ισπανίας U21».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγγλικός σύλλογος αποχαιρέτησε τον Άβιλα ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς