16.6 C
Athens

«Πρώτη» με Άβιλα και Κούτρη για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία (pics)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στο Γκάινμπεργκ - Παρόντες παλιοί γνώριμοι αλλά και νέα πρόσωπα όπως ο Γκονσάλο Άβιλα

Στην Αυστρία βρίσκεται ο Ολυμπιακός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και στο προπονητικό κέντρο του Γκάινμπεργκ οι Ερυθρόλευκοι σήκωσαν μανίκια υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρίσκονται ως τις 3 Ιουλίου στην Αυστρία και σε αυτό το διάστημα πέρα από αρκετές προπονήσεις θα δώσει μια σειρά φιλικών προετοιμασίας ενόψει των επίσημων αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν παίκτες που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους όπως ο Αχμέντ Χασάν και ο Λεονάρντο Κούτρης που θα κληθούν να αποδείξουν πως έχουν μια θέση στο ρόστερ. Τα χαμόγελα ήταν εμφανή και φυσικά από τα νέα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν ο Γκονσάλο Άβιλα (τον βλέπετε και στην πρώτη φωτογραφία με το πλατινέ μαλλί και τα τατουάζ στο κέντρο) που αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό ο οποίος την Παρασκευή (24/6) θα δώσει το πρώτο του ματς κόντρα στην αυστριακή Ριντ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΙΛΑ

Άβιλα Ολυμπιακός Αυστρία Βαλμπουενά

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς