18.7 C
Athens

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει όσα γράφονται για Ερτέλ – Καλάθη αλλά και ύψος μπάτζετ

Ελαφρώς... ανώμαλη η προσγείωση για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού από τον διευθυντή Επικοινωνίας της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρη Κοντό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την «επιστροφή» του στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, ασχέτως αν στην πραγματικότητα δεν είχε φύγει ποτέ. Κάποιες αόριστες εξαγγελίες εκλήφθηκαν ως «εκτόξευση» των Πρασίνων, μερικά μόλις 24ωρα από τους απανωτούς διασυρμούς στους τελικούς της Basket League.

Δ. Γιαννακόπουλος: Πώς μπορεί να «επιστρέφει» κάποιος που δεν έφυγε ποτέ;

Τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ και οι ρεπόρτερ του μπασκετικού ΠΑΟ άρχισαν να κάνουν όνειρα για μεγαλεία, ρίχνοντας στο τραπέζι ονόματα παικτών με πανάκριβο συμβόλαιο όπως οι Ερτέλ και Καλάθης. Για τον λόγο αυτό, ο διευθυντής Επικοινωνίας της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός, φρόντισε να διαψεύσει όσα γράφονται για μεταγραφές και μπάτζετ, προσγειώνοντας λιγάκι απότομα τον κόσμο της ομάδας, οργανωμένο και μη…

Διαβάστε όσα έγραψε στο facebook ο Δημήτρης Κοντός:

«Δεν πρόκειται να μπούμε σε καθημερινή διαδικασία διαψεύσεων και κυνηγιού μαγισσών. Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους φίλους του Παναθηναϊκού να προσέχουν και να φιλτράρουν όσα καθημερινά διαβάζουν περί μεταγραφών, μπάτζετ κτλ. Θα ενημερωθείτε όταν θα υπάρξουν πραγματικές εξελίξεις. Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει τον Ερτέλ και σε τρεις μέρες ο Καλάθης έχει παίξει σε ΟΣΦΠ και Παναθηναϊκό. Και ακόμη δεν έσφιξαν οι ζέστες.

ΥΓ: Θεωρούμε για πρώτη και τελευταία φορά πως τα τα αναληθή δημοσιεύματα που αφορούν σε νούμερα και παίκτες δεν έχουν σκοπό να βλάψουν την προσπάθεια του Παναθηναϊκού μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς