22.9 C
Athens

Βλαχόπουλος: Ζητώ δημόσια συγγνώμη που δεν έδωσα πάσα στον Γενηδουνιά»

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος πέτυχε τέσσερα από τα οχτώ γκολ της Εθνικής στην πρεμιέρα της στο παγκόσμιο υγρού στίβου κόντρα στην Κροατία και μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ζήτησε συγγνώμη γιατί δεν είδε τον αμαρκάριστο Γενηδουνιά ώστε να του περάσει την μπάλα και εκείνος να εκτελέσει με καλύτερες προϋποθέσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυστυχώς έχασα το πιο σημαντικό σουτ. Απ’ ό,τι μου είπε ο Θοδωρής, ο Γενηδουνιάς ήταν μόνος του δίπλα μου και δεν το είδα. Ζητώ δημόσια συγγνώμη που δεν τον είδα. Πιστεύω πως αν του έδινα πάσα θα το έβαζε, είναι παίκτης για τέτοια σουτ. Το παιχνίδι ήταν δικό μας και χάσαμε τη νίκη από δικά μας λάθη, ίσως και απειρίας. Προχωράμε.

Τα παιδιά μπορεί να είναι καινούρια, αλλά έχουν εμπειρία, πάρα πολλά παιχνίδια. Μπορεί να συμβεί σε όλους, να χάσεις ένα σουτ, να μην είσαι συγκεντρωμένος και να δεχθείς γκολ. Το θέμα είναι τα παιδιά να δίνουν τα πάντα, να ευχαριστιούνται το παιχνίδι. Το μέλλον είναι δικό μας. Υπάρχει ταλέντο.

Στόχος μας είναι ένα ακόμη μετάλλιο. Είμαστε ασημένιοι Ολυμπιονίκες. Θα περάσουμε από κύματα για να φτάσουμε εκεί, αλλά το σημαντικό είναι πως στα δύσκολα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Όλοι μαζί είμαστε μια παρέα και περνάμε πολύ καλά στο νερό, διασκεδάζουμε, όλα θα πάνε καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς