23.3 C
Athens

Η Παλμέιρας αποφάσισε να κρατήσει τον Σκάρπα ως τη λήξη του συμβολαίου του, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Το μεγαλύτερο αθλητικό ΜΜΕ της Βραζιλίας Globo Esporte αποκάλυψε ότι η πρωτοπόρος Παλμέιρας θα κρατήσει τον Γκουστάβο Σκάρπα ως το τέλος της σεζόν (Δεκέμβριο), οπότε εκπνέει και το συμβόλαιό του

Ο Γκουστάβο Σκάρπα ήταν ο πρωταγωνιστής της Παλμέιρας στη νίκη κόντρα στη Σάο Πάολο, με τον Βραζιλιάνο που είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού να δίνει συνέχεια στις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Η περίπτωση του είναι δύσκολη αφού η Παλμέιρας δεν παρουσιάζεται διαλλακτική για τον Βραζιλιάνο παρότι το συμβόλαιό του εκπνέει τον Δεκέμβριο.

Σε δημοσίευμά της την Τρίτη (21/6), η Globo Esporte αναφέρει πως η πρωτοπόρος του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος έχει αποφασίσει να διατηρήσει στις τάξεις της τον Σκάρπα ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα τον χάσει ελεύθερο σε έξι μήνες. Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για το αγωνιστικό κομμάτι παρά για το οικονομικό στη συγκεκριμένη περίπτωση προκειμένου να έχει περισσότερες επιλογές στα χέρια του ο Πορτογάλος πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, υποστηρίζεται πως ο σύλλογος με τον παίκτη διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και θα πιέσει η μία πλευρά για ανανέωση ως το τέλος και ελπίδες υπάρχουν (πάντα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς