15.9 C
Athens

Τούρκικα ΜΜΕ: «Η Μπεσίκτας μπήκε σφήνα για την απόκτηση του Ζινκερνάγκελ»

Ο Δανός επιθετικός επιθυμεί διακαώς την αποχώρησή του από την Γουότφορντ με τον Ολυμπιακό να τον έχει προσεγγίσει και να συζητά μαζί του, ωστόσο όπως αναφέρεται στην Τουρκία δεν είναι ο μόνος

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Φιλίπ Ζινκερνάγκελ τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρουν στη γείτονα χώρα, ο Δανός μέσος δεδομένα επιθυμεί την αποχώρησή του από την Γουότφορντ και «πολιορκείται» ήδη από τους πρωταθλητές Ελλάδας με τους οποίους βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων, αλλά η Μπεσίκτας δείχνει να μην τα παρατά για την περίπτωσή του και να ετοιμάζει «βαρβάτη» προσφορά στην αγγλική ομάδα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 27χρονου εξτρέμ.

Το follow του Ζινκερνάγκελ στον Ολυμπιακό φούντωσε τα σενάρια! (pic)

«Οι Ασπρόμαυροι θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, με τον Φιλίπ Ζινκερνάγκελ να βρίσκεται στη μεταγραφική τους ατζέντα. Για την περίπτωσή του, όμως, ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. Η Γουότφορντ, στην οποία ανήκει ο 27χρονος εξτρέμ, είναι θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Δανό μεσοεπιθετικό, εάν ικανοποιηθεί οικονομικά», τονίζει στο δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «aspor.com.tr» στην Τουρκία, που πάντως δίνει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Δανού άσου στον Ολυμπιακό λόγω… Νότιγχαμ.

Στη Φόρεστ ο Ζινκερνάγκελ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη μορφή δανεισμού από την Γουότφορντ καταγράφοντας 50 συμμετοχές, με 7 γκολ και 10 ασίστ σε 3.420 λεπτά, με δεδομένη την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Νησί και την Γουότφορντ, παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς