20.7 C
Athens

Το follow του Ζινκερνάγκελ στον Ολυμπιακό φούντωσε τα σενάρια! (pic)

Ο 27χρονος Δανός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τη Γουότφορντ που θέλει να τον παραχωρήσει με μεταγραφή - Η Sun αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού την ώρα που ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός άρχισε τα... follow στον επίσημο λογαριασμό των Ερυθρολεύκων

Μετά την προφορική συμφωνία με τον έμπειρο Σίμε Βρσάλικο, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ του και δη στη μεσοεπιθετική του γραμμή με το όνομα του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ να παίζει έντονα για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Και πώς τα σενάρια να μη φουντώσουν ακόμα περισσότερο μετά το follow που έκανε ο Δανός μεσοεπιθετικός στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο instagram την Κυριακή (19/6); Ένα follow που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί στο συγκεκριμένο timing…

Την ίδια ώρα η Sun υποστηρίζει πως ο υποβιβασμός της Γουότφορντ ανοίγει τον δρόμο για την πώληση του ποδοσφαιριστή, με τον Ολυμπιακό να έχει δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο 27χρονος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Μπόντο Γκλιμτ τον Ιανουάριο του 2021 ωστόσο η αγγλική ομάδα δεν τον υπολογίζει παρότι ο παίκτης – που είναι πελάτης του Πίνι Ζάχαβι – έχει συμβόλαιο ως το 2026 με αποτέλεσμα να ψάχνεται (πρωτίστως) για πώλησή του ή για παραχώρησή του με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ζινκερνάγκελ έπαιξε ως δανεικός από τη Γουότφορντ στη Νότιγχαμ και συνέβαλε στην ιστορική άνοδο των Κόκκινων χάρη στα 7 γκολ και τις 10 ασίστ του σε σύνολο 50 αγώνων!

Ως παίκτης της πρωταθλήτριας Νορβηγίας, Μπόντο Γκλιμτ, ο Δανός κατέγραψε απίστευτα νούμερα σε 89 συμμετοχές: 35 γκολ και 36 ασίστ που άνοιξαν τον δρόμο για τη μεταγραφή του στη Γουότφορντ.

Το αν τελικά θα φορέσει τα ερυθρόλευκα θα το διαπιστώσουμε τα επόμενα 24ωρα. Τα δεδομένα πάντως μοιάζουν… ιδανικά!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς