20.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο οι περιπτώσεις των Άβιλα και Σκάρπα

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για δύο ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αναμένεται να τον απασχολήσουν έντονα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σίμε Βρσάλικο

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με τον Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των Ερυθρολεύκων και όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί κι επίσημα για τα επόμενα δύο χρόνια μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πάντως, στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών δεν μένουν εκεί και ψάχνονται περεταίρω για τη μεταγραφική τους ενίσχυση και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν και το μπακ-απ του Βρσάλικο.

Αυτός, όπως φημολογείται έντονα τις τελευταίες ώρες, πρόκειται να είναι ο 24χρονος Ισπανός Άβιλα Γκόρντον της Χάντερσφιλντ. Ο Άβιλα βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και όπως μεταδίδεται στην Ιταλία είναι αρκετά πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος των προχωρημένων διαπραγματεύσεών του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Άβιλα που είναι γνωστός κι ως «Πίπα» πραγματοποίησε 17 συμμετοχές με τη φανέλα της Χάντερσφιλντ στην Championship και αγωνίστηκε και στον τελικό των πλέι οφ ανόδου στην Premier απέναντι στη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την ίδια στιγμή στο μεταγραφικό κάδρο των Ερυθρολεύκων βρίσκεται και το όνομα του 28χρονου Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου, Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος αγωνίζεται στην πατρίδα του με την Παλμέιρας.

Το συμβόλαιό του με την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες ολοκληρώνεται σε 6 μήνες από σήμερα, ενώ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα Βραζιλίας έχει καταγράψει 30 συμμετοχές με 7 γκολ και 6 ασίστ.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη και ούτε τόσο προχωρημένη αλλά σίγουρα ο Ολυμπιακός τον «εξετάζει» από κοντά τον τελευταίο καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς