12.5 C
Athens

Ολυμπιακός: To «next level» με Βρσάλικο και οι άμεσες εξελίξεις για εξτρέμ και χαφ

Ο Σίμε Βρσάλικο βρίσκεται προ των πυλών του «Γ. Καραϊσκάκης» και απ' ότι φαίνεται η άφιξή του θα «πυροδοτήσει» νέες μεταγραφικές εξελίξεις για τους πρωταθλητές Ελλάδας

O Ολυμπιακός ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες ώρες να «πυροδοτήσει» κι επίσημα τη βόμβα… Βρσάλικο για τα επόμενα δύο χρόνια με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση του διεθνή Κροάτη αμυντικού να πει το «ναι» στους Πειραιώτες και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος διαχειρίστηκε προσωπικά και τη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Συμφωνία Ολυμπιακού και Βρσάλικο για διετές συμβόλαιο!

Ο 30χρονος άσος δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο με την οποία συμπλήρωσε φέτος 6 χρόνια κοινής πορείας και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του που όπως όλα δείχνουν θα τον βρει στο Πασαλιμάνι.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο ίδιος βρέθηκε τόσο στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη όσο και στο «Γ. Καραϊσκάκης» τις προηγούμενες ημέρες δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και ανυπόμονος να ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Για τον πολύπειρο Σίμε Βρσάλικο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Μιλάμε για τον καλύτερο δεξιό μπακ της Κροατίας αλλά και έναν από τους κορυφαίους της La Liga από το 2017 και μετά. Ένα παιδί που έγινε σύγχρονο και επιθετικό μπακ με τις «ευλογίες» του Σιμεόνε και οι αριθμοί του σε άμυνα και επίθεση δείχνουν ότι αποτελεί πραγματικό… next level για την ομάδα του Μαρτίνς που αναβαθμίζεται σημαντικά στα άκρα της άμυνάς της.

Από εκεί και πέρα, η άφιξη Βρσάλικο φαίνεται πως θα αποτελέσει μόνο την αρχή για τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετά ψηλά στη λίστα της ομάδας βρίσκεται ένας εξτρέμ που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Premier League αλλά και ένας χαφ από την Λατινική Αμερική, με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά την οριστική επίτευξη της συμφωνίας με τον Κροάτη η οποία δεν αργεί…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς