20.5 C
Athens

Συμφωνία Ολυμπιακού και Βρσάλικο για διετές συμβόλαιο!

Ο 30χρονος διεθνής Κροάτης δεξιός μπακ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί αυτή η πολύ σπουδαία μεταγραφή

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός καθώς ο Σίμε Βρσάλικο συμφώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με παράθυρο να υπάρξει (πιθανότατα) οψιόν για τρίτο χρόνο!

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια τεράστια κίνηση αφού ο 30χρονος δεξιός μπακ κουβαλάει ένα βαρύ βιογραφικό και είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Κροατίας με την οποία έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ του 2018. Συνολικά μετράει 52 συμμετοχές!

Με αθόρυβες κινήσεις και υπό άκρα μυστικότητα ο Βρσάλικο ήρθε στην Ελλάδα, ξεναγήθηκε μαζί με τη σύντροφο και τους εκπροσώπους του στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και το «Γ. Καραϊσκάκης» και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 30χρονος διεθνής Κροάτης δεξιός μπακ έμεινε άκρως ικανοποιημένος από τα όσα είδε και άκουσε και ήταν θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βρσάλικο τα επόμενα 24ωρα θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τους πολυπρωταθλητές Ελλάδας που θα ολοκληρώσουν μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές τους!

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Βρσάλικο με την Ατλέτικο εκπνέει στο τέλος Ιουνίου και αποχωρεί μετά από μια εξαετία όπου μεσολάβησε και ένας δανεισμός στην Ίντερ. Οι Ροχιμπλάνκος τον είχαν αποκτήσει το 2016 αντί 14.000.000 ευρώ από τη Σασουόλο και με τη φανέλα τους κατέγραψε 100 συμμετοχές με απολογισμό τριών γκολ και 10 ασίστ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς