18.1 C
Athens

Ο Ολυμπιακός πάει για το «μπαμ» με τον Βρσάλικο!

Ο Κροάτης διεθνής μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σίμε Βρσάλικο, είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για το δεξί άκρο της άμυνας - Σε πλήρη εξέλιξη οι επαφές των δυο πλευρών

Το «μπαμ» με τον Κροάτη διεθνή Σίμε Βρσάλικο ψάχνει ο Ολυμπιακός για τη θέση του δεξιού μπακ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνονται εδώ και μέρες για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο Κροάτη άσο, ο οποίος μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο προκύπτει αισιοδοξία αναφορικά με την τελική έκβαση των συζητήσεων με την πλευρά του Βρσάλικο, ο οποίος όπως αναφέρεται βρέθηκε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες και είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για τον Σίμε Βρσάλικο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Γνωστός στο ευρύ ευρωπαϊκό κοινό από την πορεία του σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ και εθνική Κροατίας αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα καλύτερα μπακ της La Liga μετρώντας 100 συμμετοχές με 3 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Σιμεόνε.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται φέτος και πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί, με τον Ολυμπιακό να εκμεταλλεύεται τη συγκυρία και να μπαίνει «σφήνα» για την απόκτησή του με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς