19.4 C
Athens

Δερμιτζάκης: Η Βέροια έπαιξε μπάλα και στα δύο ματς, δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε

Ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του και τον τρόπο που αγωνίστηκε στα δύο ματς με τη Λαμία που πέτυχε την παραμονή της στη Super League.

Στην κάμερα της COSMOTE TV ο Δερμιτζάκης υποστήριξε πως η Βέροια έπαιξε μπάλα και δεν πήρε αυτό που άξιζε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχάς θέλω να πω συγχαρητήρια στη Λαμία για την παραμονή στην κατηγορία. Για την ομάδα μου θεωρώ πως είμαστε πολύ καλή ομάδα. Στα μπαράζ αδικήσαμε τους εαυτούς μας βάσει εικόνας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, για άλλο ένα παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί. Προηγηθήκαμε στο σκορ αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί.

Συγχαρητήρια σε όλον οργανισμό μας. Όλη την χρονιά είχαμε μια ομάδα υπόδειγμα, είναι μία παρακαταθήκη για το μέλλον. Μία ομάδα με ήθος και ποδοσφαιρική αξιοπρέπεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο, που είναι η μεγάλη μας περιουσία που μετά από χρόνια είναι δίπλα μας.

Σαν εικόνα και στα δύο ματς, η ομάδα μου ήταν αυτή που έπαιξε μπάλα. Το βλέπω με τα μάτια μου. Όταν είσαι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, πρέπει και να πάρεις αυτό που σου αναλογεί. Πολλοί προπονητές λένε πως αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζεις και όχι να τα παίζεις. Εμείς δεν έχουμε μάθει να μην παίζουμε καλά, είμαστε ομάδα με ποιότητα. Δυστυχώς όμως δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Θέλω να πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον, γιατί όλοι κάνουμε τα πάντα για να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς